admin

About

Quickly extend top-line opportunities for leveraged bandwidth. Conveniently maximize low-risk high-yield ROI rather than cooperative synergy. Appropriately synthesize cooperative portals without backward-compatible total linkage. Seamlessly plagiarize value-added deliverables with customer directed technologies. 

Latest posts

Mostar na listi gradova koji se ne smiju zaobići

Kada su u pitanju europska putovanja, popularni gradovi poput Pariza i Rima imaju tendenciju da se popnu na vrh planova putovanja. I dok se ne bismo usudili reći putnicima da preskoče neka od najistaknutijih svjetskih kulturnih i kulinarskih središta, Evropa je puna iznenađujućih odredišta koja će daleko nadmašiti vaša očekivanja - ne samo zato što ih možda nikada niste ni uzeli u obzir.

Kako visoki izraelski funkcioneri tajno lete u Saudijsku Arabiju

Službeni avion sa stranim registracijama i fiktivnim zaustavljanjima u susjednim zemljama: Ovako su visoki izraelski sigurnosni funkcioneri i poslovni ljudi stigli u glavni grad Saudijske Arabije. Važna centralna tačka ovosedmične posjete američkog predsjednika Bidena Bliskom istoku je nastavak pozitivnih odnosa između Izraela i Saudijske Arabije, unutar sfera sigurnosti i diplomatije.

Slomljena globalna ekonomija podiže cijene širom svijeta

Stručnjaci kažu da smo ovo već vidjeli: Prvi svjetski rat. Prije više od 100 godina, kada je svijet uzeo oružje u ono što se tada nazivalo "Veliki rat", bilo je jasno da se nešto promijenilo. Osim kataklizme rađanja modernog ratovanja, velike su se ekonomije prvi put suočila s hiperinflacijom i ekonomskim haosom koji je uslijedio.